Solkullet vokser så det knaker


De tre valpene til Bolt og Polaris vokser godt. Spesielt tispa og hann 2, "Stjernegutt", er ganske så digre. Polaris produserer masse mat til de små og det skal jo bli litt interessant og se hvor lett det blir å få disse velfødde små til å bli interessert i noe annet enn morsmelk. Per i dag: 3 uker gamle, har de ikke så stor interesse for annet enn morsmelk Men de har begynt å snuse på mat, og synes i det minste at det lukter interessant. Det er for øvrig ingenting uvanlig, spesielt ikke i et mindre kull som dette er, hvor mor har mer enn nok av morsmelk. 

De siste dagene har de begynt å tilbringe tid på utsiden av valpekassen. De blir raskt flinkere til å bevege seg rundt i stua og er nå ganske så mobile. Tispa er den som er mest nysgjerrig og frempå per i dag, men de to guttene er ikke langt bak. 

I løpet av deres liv så langt har de fått sin første ormekur, fått klippet klør, hørt mange ulike lyder fra TV'n (de er i stua), luktet mye ulik mat, kjent på ulike underlag (hovedsakelig teppe og glatt gulv så langt), hilst på mine foreldre i tillegg til oss to (vi tar ikke imot andre på valpebesøk riktig enda), og selvsagt blitt kost, håndtert og snakket med. 

Kommentarer