Gratulerer med dagen Julekullet!

Happy birthday to the Christmas litter!


I dag fyller julekullet 1 år!
Født med keisersnitt 22. desember 2014 kom disse fire søte små valpene til verden.

Gran heter nå Nilak. Han bor hos en familie på vestlandet og har et supert liv der. Han er en hund som har god lydighet, som fortsatt kan slippes løs uten å dra på jakt og som har lært og ta veldig hensyn til en liten frøken med spesielle behov. Han har også blitt stilt på et valpeshow og en gang i juniorklassen. Eier trenger visst litt mere trening, men Nilak har fått veldig fine kritikkerk.

Kongle heter nå Dovah, også han bor på vestlandet. Han virker som en klovnete og fin ung hannhund. Vi har også sett ham et par ganger i året som har gått, veldig moro! Dovah har blitt stilt på valpeshow med fin kritikk, kun slått av sin søster Stjerne. En gang i juniorklassen på NKK Rogaland hvor han slo til og ble beste hannhund med CERT.

Serina bor på østlandet hos en fin familie hvor hun får mange fine turer. Som sine søsken er hun først og fremst en familiehund. Serina har ikke blitt stilt ut, men pen er hun :)

Stjerne bor her hos oss og er derfor den jeg kan si mest om. Hun er en hund som virker litt dum til tider, men plutselig kliner hun til og viser at hun faktisk ikke er så dum. Hun har overrasket meg med å jobbe veldig godt i selen de få turene hun har fått så langt (jeg er nok litt vel forsiktig med de unges treningsmengde). Hun virker også til å ha et godt grep om kommandoene høyre og venstre. Stjerne har både BIS og BIS2 som resultater fra sin valpekarriere i ringen. Kun stilt en gang i junior og da med en flott kritikk og Excellent som resultat.Kommentarer