Guttene i Alaskakullet har fått tildelt sine navn

For my English reading followers I'm sorry that this entry will be in Norwegian only due to being  a bit short on time lately. Enjoy the photos.

Valpene har nå blitt 5 uker. De er har blitt veldig våkne og morsomme nå. De leker og løper rundt som noen små tullinger. Appetitten er det ingenting å si på de spiser og gror som bare det. Nå spiser de nesten bare valpefôr, melken fra Denali er bare noen små mellommåltider og nattmat.

At de nå er så våkne og med, betyr også at de er langt mer krevende. De trenger mer oppmerksomhet fra oss tobeinte, og vi må bruke mer tid på å vaske etter de små siden de bor inne.  De er en trivelig gjeng og begynner nå å vise mer og mer av hvem de er personlighetsmessig.

På søndag fikk de besøk av den ene valpekjøperen, alle var borte å hilste og var sosiale og fine mot de nye menneskene som kom. Denali var også veldig glad for besøket, men hun elsker jo å få oppmerksomhet.

Jeg har fordelt guttenavnene nå, mens jentene har jeg ennå ikke bestemt hvem om skal få hvilket navn. Kanskje jeg klarer å bestemme meg når de er rundt 7 uker gamle?

En av tispene blir her, den andre tispa og to av guttene er reservert. Det vil si at det fortsatt er en herlig liten gutt som er ledig til det rette hjemmet.


Yukon er gutten som fortsatt ser etter sitt nye hjem.

Kommentarer